Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 14 Μαϊου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  14  Μαϊου  2014  :

*** Μεσσηνιακά  και  άλλα  :

***  Πού ψηφίζω: Δείτε πού θα ψηφίσετε στις εκλογές 2014          
    
Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις διπλές εκλογές, καθώς την Κυριακή καλούμαστε να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στην τοπική αυτοδιοίκηση και την μεθεπόμενη Κυριακή, 25 Μαΐου, όσους θα αποτελέσουν τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρωβουλή.
Κατ' αρχήν να σημειώσουμε πως η ψήφος και στις δύο εκλογές είναι υποχρεωτική, εκτός ορισμένων περιπτώσεων.
Ποιοι εξαιρούνται
Δεν υποχρεούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και εξαιρούνται των κυρώσεων οι πολίτες που τις ημέρες των εκλογών θα βρίσκονται στο εξωτερικό, όσοι έχουν υπερβεί το 70ο έτος της ηλικίας τους και όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας σε απόσταση μεγαλύτερη των διακοσίων (200) χιλιομέτρων από το εκλογικό τμήμα στο οποίο υποχρεούνται να ψηφίσουν.
Που ψηφίζετε
Το υπουργείο Εσωτερικών έχει αναπτύξει μία ειδική εφαρμογή ώστε οι εκλογείς να μπορούν να δουν εύκολα, με τη συμπλήρωση μόνο κάποιων βασικών στοιχείων, σε ποιο εκλογικό τμήμα του δήμου τους θα ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου.
Ο πολίτης συμπληρώνοντας μόνο το όνομα του, το επώνυμο αλλά και τα ονόματα των γονέων του και το έτος γέννησης του μπορεί μέσω του υπολογιστή του να δει που θα ψηφίσει στις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στις Ευρωεκλογές.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες στην παρακάτω φόρμα (ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός είναι προαιρετικός ) και δείτε πού ψηφίζετε:
    Αν παρ' όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δήμο, στου οποίου τα δημοτολόγια είστε εγγεγραμμένοι, μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας. newsbomb.gr - 
 
***  Ο τυχερός της κλήρωσης για το smartphone Samsung Galaxy S4 από το "Θάρρος"         
   
Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για το Samsung Galaxy S4 με χορηγό τη WIND.
Τυχερός αναδείχθηκε ο Νικόλαος Περιβολάρης, κάτοικος Καλαμάτας. 
 
***  Εικόνα-εφιάλτης
 Ένας πατέρας παρέα με τα παιδιά του πάει για μπάνιο στην παραλία. Εκεί συναντά κιγκλιδώματα, που για να ανοίξουν και να φθάσουν στη θάλασσα, χρειάζονται κέρματα. Ο πατέρας ψάχνει απεγνωσμένα να βρει το αντίτιμο και τα παιδιά φωνάζουν για να μπουν. Η παραπάνω εικόνα ελπίζουμε να μη γίνει ποτέ πραγματικότητα, όπως και το μπάζωμα των ακτών για εμπορική χρήση. Και μην ξεχνάτε, η φύση εκδικείται… Π.Μπ. -
 
*** Δύο κωμικά μονόπρακτα από την «Αυτοσχέδια Σκηνή»
Δύο κωμικά μονόπρακτα, θέατρο του παραλόγου, ανεβάζει η θεατρική ομάδα «Αυτοσχέδια Σκηνή» στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, στις 17 Μαΐου, στις 9.30 το βράδυ. Όλα τα έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ (Σύλλογος Φίλων ΑμεΑ). Παίζουν: Χρήστος Βασιλόπουλος, Άγγελος Γεωργιάδης, Aντώνης Σταυριανέας, Σοφία Σταυρούλια, Μαρία Σταματοπούλου, Μαρία Τσάμη, Μυρτώ Ασφή, Κατερίνα Κατσαμπάνη και Δημοσθένης Μιχαλακόπουλος Συντελεστές του έργου είναι οι: Σκηνοθεσία: Mαρία Α. Σκαφιδά Βοηθός Σκηνοθέτη: Bάσω Καλαμουδάκου Φωτογραφία: Κώστας Κλώνος Κοστούμια : Σοφία Παπανικολού Σκηνικά: Mαρία Α. Σκαφιδά, Χρήστος Τσουμελέας Μουσική επιμέλεια: Mαρία Α. Σκαφιδά Μακιγιάζ: Μαρία Ρεμούνδου. - 
 
***  2.000.000 Έλληνες πάσχουν από υπέρταση
 
 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υπέρτασης στις 17 Μαΐου, η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης διοργανώνει δράσεις που θα περιλαμβάνουν μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ενημέρωσης του κοινού για την υπέρταση. Αυτές θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία των παρακάτω πόλεων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βόλος, Καλαμάτα, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Άργος, Τρίπολη, Σέρρες και Τρίκαλα. Οι εκδηλώσεις έχουν ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της σωστής μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και τη διαχείριση της υπέρτασης. Στην Τρίπολη η εκδήλωση θα λάβει χώρα από τις 10.00 το πρωί ως τη 1.00 μετά το μεσημέρι στην πλατεία Αγίου Βασιλείου. - 
 
***  Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους αγρότες          
           
Η ανοιχτή διακυβέρνηση και η συνεργασία των δημόσιων υπηρεσιών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολίτών.
Αυτό είναι το συμπέρασμα της συνάντησης μεταξύ του προέδρου του ΕΛΓΑ, Βασίλη Έξαρχου και του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρη Τσαβδάρη.
Συγκεκριμένα, ο ΕΛΓΑ θα αξιοποιήσει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα παρέχει στους ασφαλισμένους του, τις ώριμες και αξιόπιστες υπηρεσίες που διαθέτει η ΓΓΠΣ για την αυθεντικοποίηση των φορολογουμένων στις εφαρμογές της.
Σημειώνεται πως η ΓΓΠΣ έχει ταυτοποιήσει μέσω της απόδοσης κλειδαρίθμου πάνω από 6 εκ. φυσικά πρόσωπα για την πρόσβαση μέσω διαδικτύου στα συστήματα της και η αξιόπιστη αυτή λειτουργία γίνεται πλέον διαθέσιμη και στον ΕΛΓΑ, για τις δικές του ηλεκτρονικές υπηρεσίες. 
 
***  Γιατί δε βρέθηκε ποτέ κανείς;
    Στα ίσια
της Βίκυ Βετουλάκη
 Γιατί δε βρέθηκε ποτέ κανείς;
  Τουλάχιστον μία με δύο φορές το χρόνο αποκαλύπτονται από τον ΕΦΕΤ περιπτώσεις διάθεσης στο εμπόριο συσκευασιών με νοθευμένο ελαιόλαδο, το οποίο «φιγουράρει» ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. Κυρίως σε ράφια πολυκαταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα, όπου φαίνεται ότι ακόμα δεν υπάρχει γνώση της γεύσης του πραγματικού ελαιολάδου.
Εντούτοις, για καμία από αυτές τις περιπτώσεις, μέχρι σήμερα, δε μάθαμε πού βρίσκεται η άκρη του κουβαριού ή ποια φυσικά πρόσωπα κρύβονται πίσω από αυτές τις απάτες για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.
Όπως θα διαβάσετε σε ρεπορτάζ στις επόμενες σελίδες, σε δύο διαφορετικά περιστατικά εντοπισμού νοθευμένου ελαιολάδου, με χρονική διαφορά ενός έτους, ως εταιρεία τυποποίησης εμφανίζεται επιχείρηση – μαϊμού, που όμως έχει δηλώσει την ίδια διεύθυνση έδρας στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην οδό Φαρών. Εκεί, φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα σχετικό με τυποποίηση ελαιολάδου.
Καθόλου τυχαίο δε φαντάζει αυτό… Αλλά κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δεν κατάφερε να εντοπίσει την πηγή όλου αυτού του κακού;
Ποιοι κρύβονται πίσω από την απάτη νόθευσης ελαιολάδου; Η τυποποίηση αυτή δεν μπορεί να γίνει στην κουζίνα ενός σπιτιού, αλλά σε ειδικές εγκαταστάσεις.
Οι αρμόδιοι φορείς προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι; Ή απλώς η όλη διαδικασία περιορίσθηκε στο να γίνει απόσυρση από την αγορά του επίμαχου προϊόντος από τον ΕΦΕΤ;
Γιατί μέχρι σήμερα ούτε μία τέτοια περίπτωση δεν έχει εξιχνιασθεί πλήρως;
Εκτός κι αν οι εν λόγω απατεώνες είναι τόσο «τζιμάνια», που κανείς δεν μπορεί να φτάσει στα ίχνη τους…   Είναι έτσι, όμως;

 
*** Γράμμα του πατέρα στο γιο του....
~ «Εάν μια μέρα με δεις "γέρο"... εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ... έχε υπομονή. Θυμήσου πόσο καιρό μου πήρε για να σου τα μάθω...
Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με... διακόπτεις, άκουσε με. Oταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
~ Όταν δεν θέλω να πλυθώ μην με μαλώνεις και μην με κάνεις να αισθάνομαι ντροπή... Θυμήσου όταν έτρεχα από πίσω σου και έβρισκες δικαιολογίες όταν δεν ήθελες να πλυθείς. Όταν βλέπεις την άγνοιά μου στις νέες τεχνολογίες, δώσε μου χρόνο και μη με κοιτάς ειρωνικά, εγώ είχα όλη την υπομονή να σου μάθω το αλφάβητο.
~ Όταν κάποιες φόρες δεν μπορώ να θυμηθώ ή χάνω τον συνειρμό των λέξεων, δώσε μου χρόνο για να θυμηθώ και εάν δεν τα καταφέρνω μην θυμώνεις... Το πιο σπουδαίο πράγμα δεν είναι εκείνο που λέω αλλά η ανάγκη που έχω να είμαι μαζί σου και κοντά σου και να με ακούς.
~ Όταν τα πόδια μου είναι κουρασμένα και δεν μου επιτρέπουν να βαδίσω μην μου συμπεριφέρεσαι σαν να ήμουν ένα "βάρος", έλα κοντά μου με τα δυνατά σου μπράτσα, όπως έκανα εγώ όταν ήσουν μικρός και έκανες τα πρώτα σου βήματα.
~ Όταν λέω πως θα ήθελα να "πεθάνω"... μη θυμώνεις, μια μέρα θα καταλάβεις τι είναι αυτό που με σπρώχνει να το πω. Προσπάθησε να καταλάβεις πως στην ηλικία μου δεν ζεις, επιβιώνεις. Μια μέρα θα ανακαλύψεις ότι παρόλα τα λάθη μου πάντοτε ήθελα το καλύτερο για σένα, για να σου ανοίξω τον δρόμο.
~ Βοήθησέ με να περπατήσω, βοήθησέ με να τελειώσω τις ημέρες μου με αγάπη και υπομονή.
* Σε αγαπώ παιδί μου...»


*** Από  Βασίλη  Τσγγαρίδη :














"O Π.Σ. ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΄΄ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΄΄ , ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Π.Σ. ΑΓ. ΦΛΩΡΟΥ, ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΙΔΗ, ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Κ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ"















***
 
*** Αθλητικά  Νέα  :
 Live: Αστέρας - ΠΑΟΚ (17:00) και ΠΑΟ - Ατρόμητος (19:15)
*** Το πρόγραμμα (οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η ειδική βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 :

 * Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ   1-0 , (1-0) .- ^
Τα γκολ : 44΄ Καράσκο ,  .-
Διαιτητές :Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Ανδρέας Παππάς (Αθήνων).  -
Βοηθοί του οι κ.κ. Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών) / Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών).-
Τέταρτος: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Μιχαήλ Καλαθενός (Δωδεκανήσου)
Κάρτες : Αθανασιάδης , Χουάνμα , Ερνάντες ,  .-
Οι συνθέσεις...
Αστέρα Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Σέτι, Μουνάφο(Κουρμπέλης ) , Ουσέρο, Μπαράλες( Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο ( Ναβάρο). -
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Σπυρόπουλος( Λίνο), Κατσουράνης, Κάτσε (Κουλούρης), Λάζαρ, Στοχ, Αθανασιάδης, Νάτχο, Μάρτενς (Σαλπιγγίδης ) . -
~ Μπαντής, Κουρμπέλης, Ναβάρο, Λισγάρας, Χουάνμα, Βάλντο και Παπαχρήστος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, .-
~ ενώ από την άλλη, οι αναπληρωματικοί για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Γκσμπούρνινγκ, Λίνο, Κουλούρης, Γεωργιάδης, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης και Κίτσιου.-
 

 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος   1-1 , (1-0) .- ^
Τα  γκολ :  33΄ Κλωναρίδης , 85΄Ναπολεόνι , .- ^
Διαιτητές : Αθαν. . Γιάχο , Η. Κούλα , Ν. Φαντόπουλος
Κάρτες :  Αμπέϊντ 2  κίτρινες = κόκκινη , Δημούτσος ,Καπίνο ,
Παναθηναϊκός:  Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Κλωναρίδης (Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν(Δώνης), Καρέλας(Μπέργκ), Αμπέντ, Σίλντενφελντ, Πράνιτς .-
Ατρόμητος:  Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μπάλλας( Γεωργίου ), Γιαννούλης, Καραμάνος (Μπρίτο), Δημούτσος (Φωτάκης), Ούμπιντες, Γκαρσία, Φάμπιο .-
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους:  Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Μαρινάκης, Δώνης, Ντίνας .-
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους:  Τσέναμο, Γεωργίου, Μπρίτο, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φωτάκης .-

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 11 βαθμούς
2. ΠΑΟΚ 7 βαθμούς  
3. Αστέρας Τρίπολης 7 βαθμούς  
4. Ατρόμητος 4 βαθμούς












* Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί έπειτα από απόφαση τιμωρίας της ΕΠΟ.

*** Σκληρή ανακοίνωση της Μαύρης Θύελλας: "Οργανωμένη η επίθεση στην ομάδα μας"
Σκληρή ανακοίνωση της Μαύρης Θύελλας: "Οργανωμένη η επίθεση στην ομάδα μας"            
Με επίσημη ανακοίνωση της, η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας παίρνει θέση για τα έκτροπα της Κυριακής στο Μεσολόγγι, βάλει κατά του Δημάρχου της πόλης και της διοίκησης της ΑΕΜ και προαναγγέλει την προσφυγή της στα αρμόδια όργανα!
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
"Τα όσα συνέβησαν στις 11-5-2014 στο Μεσολόγγι ήταν οργανωμένη επίθεση για να πάρει η ΑΕΜ το αποτέλεσμα που δεν θα το κατάφερνε ποτέ σε ανθρώπινες συνθήκες.
Σ’ αυτό μάλιστα συμμετείχαν ενεργά και θεσμικοί παράγοντες όπως ο Δήμαρχος της Ιερής πόλης που στις περιοδείες του συμπεριέλαβε και προεκλογική επίσκεψη και ομιλία στο πάγκο της
ομάδας μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τους παράγοντες της γηπεδούχου ανταποκρινόμενοι όλοι μαζί στο ιερό καθήκον τους .
Εκτός από αυτούς τους «άψογους» θεσμικούς και διοικητικούς φιλόξενους χειρισμούς σε βάρος μας είχαμε εναντίον μας μολότοφ , μπομπάκια , πέτρες , ξύλα , μπουκάλια, απειλές, ύβρεις ,
κλωτσιές , γροθιές , προπηλακισμούς και γενικά τραμπουκισμούς και μεθόδους άλλης εποχής και άλλης κατηγορίας Η αντιμετώπιση αυτών των μεθόδων από την Αστυνομία (προληπτικά και κατασταλτικά) εξαντλήθηκε μόνο σε «συστάσεις σε θηρία στη ζούγκλα» και μάλιστα διακριτικές αφού συνόδευαν τους μετακινούμενους οργανωμένους οπαδούς των γηπεδούχων όπου αποφάσιζαν αυτοί να είναι κατά τη διάρκεια του αγώνα (πίσω από το τέρμα της Καλαμάτας , πάνω από τον πάγκο κλπ.) Εκείνη που είναι εξωφρενική όμως είναι η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΑΕΜ που σαν κλέφτης φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης και δεν σέβεται στοιχειωδώς ούτε τους κανόνες της ευπρέπειας ούτε την ιστορία και το μέγεθος της ομάδας μας που της επιβάλλει απόλυτη σιωπή ως ένδειξη μεταμέλειας.
Επειδή αγωνιζόμαστε για να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας στο γήπεδο και πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο η Διοίκηση της ομάδας θα προσφύγει από αύριο παντού
και αρμοδίως , καταγγέλλοντας τα έκτροπα που συνέβησαν ζητώντας παραδειγματικά την τιμωρία των όσων συμμετείχαν , αφού ενημερωθεί για την Έκθεση της Αστυνομίας , το τηλεοπτικό υλικό, ως και τα όσα ανέφεραν ο Διαιτητής και ο Παρατηρητής Επειδή δεν θα μπορέσουμε ούτε εμείς και πιστεύουμε ούτε ο Δήμαρχος της δικής μας πόλης να ανταποδώσουμε την «άψογη» αυτή φιλοξενία να ευχηθούμε στο Μεσολόγγι άλλη μια ηρωικήέξοδο προς τις τοπικές κατηγορίες και στο Δήμαρχο της Ιερής πόλης να ανταποκριθεί ,όρθιος όμως πάντα, στο νέο του έργο."

 ***  Γ΄ εθνική  4ος Όμιλος  Τετάρτη  14/05/2014  29η  αγωνιστική :
Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΠΑΟ Βάρδας - Εθνικός Σαγέικων  1-0 .- ^
Ένωση Ερμιονίδας - ΑΕ Μεσολογγίου 3-2 .- ^
Άρης Αιτωλικού - Ατρόμητος Αχαΐας  0-5 .- ^
Αχαϊκή - Μεσσηνιακός  4-0 .- ^

Μαύρη Θύελλα - Πανναυπλιακός  2-0 .- ^
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Ριγανάς (61' Κωνσταντακόπουλος), Σοφός, Λιόλιος, Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουντάνης, Καραχάλιος (71' Κουρούπης), Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπελεβέτης (79' Κακκαλής).
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Μπαϊράμι, Κάπλατζης, Κομνηνός (55' Φλεβάρης), Ευθυμίου, Γκολέμης Σ., Καραμάνος, Τσουρδίνης, Μιχαλόπουλος (63' Κουκούλης), Δρυμούρας, Καρέλης (77' Μπελέσης), Γκολέμης.
ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Νέας Μανωλάδας  2-0 .- ^
Κόρινθος - Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο  3-1 .- ^
Παναργειακός - Παναρκαδικός  1-1 .- ^

~**  ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21-05-2014 17:00)    Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο - Άρης Αιτωλικού
Παναρκαδικός - Αχαϊκή
Εθνικός Σαγέικων - Μαύρη Θύελλα
ΑΕ Μεσολογγίου - ΑΕ Καραϊσκάκης
Ατρόμητος Αχαΐας - Παναργειακός
Μεσσηνιακός - Δόξα Νέας Μανωλάδας
ΠΑΟ Βάρδας - Κόρινθος
Πανναυπλιακός - Ένωση Ερμιονίδας


*** ΠΑΜΙΣΟΣ  Μεσσήνης -Α.Ε.Σπάρτης   1-0  .- ^ (Το  γκολ στο 80΄ Χ. Τρίψας, και  στο 30΄ κόκκινη στον  Κωστάκη ).-
Διαιτητές : οι Αντωνίου, Νακόπουλος και Κουτσόγιαννος (ΣΔ Αθηνών).-
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντρέου, Γ. Τρίψας, Κωτσάκης, Αλεβίζος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Χ. Τρίψας, Ηλιόπουλος, Αντωνίου, Μπούνας.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Γαρώζης, Λάππας, Αδαμόπουλος, Μοσχογιάννης, Σπυρόπουλος, Χοτζάι, Σπυροπάλι, Τσούκλης, Γκέρτσος, Αράπογλου, Πρασσάς.-
 
*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  http://www.youtube.com/stamos01 ,      3321   video.-         
http://www.youtube.com/stamatios01 , = 1804   video .-                      
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1789  video.- 
Σύνολον                                                     6914 βίντεο   .-
http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2489   https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    567 –
~  https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-  135.
 www.mykonoslivetv.com   = ΜΥΚΟΝΟΣ TV   ,

 ***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΜΑΪΟΥ 2014 : 
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/05/01-2014.html , Πρωτομαγιά 01 Μαΐου 2014 Άρωμα όμορφης Ελλάδας , .-   ~    www.aroma-elladas.gr  ,                              
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/05/02-2014.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 02 Μαΐου 2014 , Άρωμα  ενημέρωσης για  όλους  μας , 
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/05/03-2014.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Σάββατο 03 Μαΐου 2014 .-                                                                                                             
   http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/05/03-2014.html  , Άρωμα ενημέρωσης Σαββάτου 03 Μαϊου 2014 .-                                                                
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/05/18052014.html , Ανακήρυξης Υποψηφίων Δήμων Ν. Μεσσηνίας  για  εκλογές  18/05/2014 , Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 .-                                                                             
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/05/03-05-2014.html , ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ  , Κυριακή 04 Μαΐου  2014 .-   
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/05/04-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 04 Μαΐου 2014.-                       
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/05/05-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 05 Μαΐου 2014 .-                                                                             
~    http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/05/18-25-2014.html , Συνδυασμοί και  υποψήφιοι για την Περιφέρεια  Πελοπονήσσου στις  εκλογές  18  και  25  Μαϊου  2014  , Δευτέρα  05 Μαΐου  2014 .     ~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/05/18-25-2014-18-25-2014-05-2014-83.html  , ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ 18 και  25/05 Συνδυασμοί  και όλοι οι υποψήφιοι Ν. Μεσσηνίας  2014 , ΤΡΙΤΗ  06  ΜΑΪΟΥ  2014.-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/05/06-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 06 Μαϊου 2014   .-                                            
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html  , ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΙ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ  ΚΩΝΣ/ΛΕΩΣ διατελέσαντες από  ιδρύσεως Οικ. Πατριαρχείου . Τρίτη  6/5/2014 .-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/05/07-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 07 Μαΐου 2014  .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/05/08-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 08 Μαΐου 2014.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/05/09-2014.html , ΚΑΒΑΦΗΣ ,  Άρωμα  Επιλογών  Παρασκευή 09 Μαΐου  2014 .-                                                       
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/05/09-2014.html , Ενημέρωση - η εφημερίδα μας , Παρασκευή 09 Μαΐου 2014.-         
~    http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/05/09-2014.html , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  09  Μαϊου  2014  .-   
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/05/10.html  , Άρωμα ειδήσεων και ενημέρωσης Σάββατο 10 Μαΐου 2014 .- 
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html , Άρωμα Κυριακάτικης ενημέρωσης με ειδήσεις, Κυριακή 11  Μαΐου  2014 ,     
 ~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/05/12-2014.html , Άρωμα ειδήσεων στην ενημέρωση της Δευτέρας 12 Μαΐου 2014  .-                     
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/05/13-2014.html , Άρωμα ειδήσεων  και  ενημέρωσης Τρίτη  13  Μαΐου  2014  .-              
 ~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/05/14-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης ειδήσεων Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 .-
 ~  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 14 Μαΐου 2014  .- 
~     
 
                     

2 σχόλια:

Stramatios Skoulikaw είπε...

*Να επιδιώκεις όχι να αφήσεις παιδιά στη γη , αλλά να τα ανυψώσεις στον ουρανό .- {Μέγας Βασίλειος }

Stramatios Skoulikaw είπε...

~ Όποιος δεν διδάσκει το παιδί του τέχνη , είναι σαν να το διδάσκει να γίνει κλέφτης .-