Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Το αγιάζι ενημέρωσης Πέμπτη 03 Απριλίου 2014

Το  αγιάζι  ενημέρωσης  Πέμπτη  03  Απριλίου  2014   :


***  Μεσσηνιακά  και  άλλα στο  αγιάζι  της  ενημέρωσής  μας  :

 ***  Ο Π. Νταγιόπουλος εκπρόσωπος της Ευρώπης σε διεθνές συνέδριο ιατρικής σε χώρες Ασίας και Ειρηνικού          
          
Μία ακόμη τιμητική διάκριση για τον καλαματιανό επιστήμονα Παναγιώτη Νταγιόπουλο έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες.  Η Ορθοπεδική Εταιρεία Ασίας-Ειρηνικού ζήτησε από την Ευρωπαϊκη Ορθοπεδική Εταιρεία Γόνατος να στείλει τρεις χειρουργούς ορθοπεδικούς σε ένα τιμητικό ταξίδι για χειρουργεία και εκμάθηση των τελευταίων χειρουργικών τεχνικών. Ένας από αυτούς που επελέγησαν είναι και ο Παναγιώτης Νταγιόπουλος., ο οποίος ξεκίνησε από τις 25 Μαρτίου ένα μεγάλο ταξίδι σε Χονγ Κονγκ, Μακάου, Νέα Ζηλανδία, Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Ιαπωνία, το οποίο ολοκληρώνεται στις 16 Απριλίου.
Ο κ. Νταγιόπουλος θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στη χειρουργική του γόνατος τόσο για την αρθροπλαστική του γόνατος και τη χρήση ρομποτικών συστημάτων όσο και την αρθροσκοπική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων όπως η ρήξη του πρόσθιου χιαστού, αλλά και άλλες παθήσεις.
Η Ορθοπεδική Εταιρεία της Ασίας-Ειρηνικού, που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, είναι μια διεθνής επιστημονική κοινωνία ανοιχτή σε όλα τα άτομα που εμπλέκονται σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, αρθροσκόπηση και αθλητιατρική.
Ανάμεσα στους σκοπούς της είναι να ενθαρρύνει την έρευνα, την εκπαίδευση και την ανταλλαγή των κλινικών και επιστημονικών πληροφοριών μεταξύ των διαφόρων χωρών Ασίας-Ειρηνικού χωρών στους τομείς της χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο, αρθροσκόπηση και αθλητιατρικής, φέρνοντας σε επαφή  γιατρούς από την  Ευρωπη, που ειδικεύονται στους παραπάνω τομείς.
Ο Παναγιώτης Νταγιόπουλος είναι αριστούχος διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (2008) και το βιογραφικό του είναι γεμάτο κλινικό έργο, επιστημονική δραστηριότητα και ερευνητικό έργο.
 Πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στη Χειρουργική Ορθοπαιδική και Τραυματολογία αρχικά στο Νοσοκομείο Guy's & St. Thoma's στο Λονδίνο και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Στη συνέχεια, εξειδικεύθηκε στην κλινική ATOS στη Χαϊδελβέργη στη χειρουργική του κάτω άκρου. Εργάζεται στη Λυών μαζί με το διεθνούς φήμης ορθοπαιδικό David Dejour, με ιδιαίτερο επιστημονικό πεδίο ενδιαφέροντος τη χειρουργική του γόνατος και του ισχίου, τόσο στην επανορθωτική χειρουργική των ενηλίκων όσο και στην αρθροσκοπική αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων.   του Αντώνη Πετρογιάννη

***  Παρ' ολίγο τραγωδία με το Phantom (F – 4) στην Καλαμάτα!         
   Βίντεο  :  http://youtu.be/IeFKttcjTAY

Αεροσκάφος F - 4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας, κυριολεκτικά γλίτωσε την συντριβή από θαύμα. Οι χειριστές του εκ των οποίων ο ένας υποδιοικητής της μονάδας από την οποία είχε απογειωθεί το αεροσκάφος, έκαναν πτήση σε εξαιρετική χαμηλό ύψος πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Τόσο χαμηλή που μία από τις δεξαμενές του αεροσκάφους “βρήκε” στο κύμα! Πως σώθηκαν οι δύο πιλότοι και κατάφεραν μάλιστα να προσγειώσουν με διαδικασίες έκτακτης ανάγκης το F - 4; Όσοι έχουν γνώση του περιστατικού με ένα στόμα λένε: “Είχαν άγιο”! Το περιστατικό έγινε στις 26 Μαρτίου. Το ΓΕΑ επέλεξε να μην ανακοινώσει το παραμικρό.
Επειδή όμως στην Καλαμάτα υπήρξε κινητοποίηση για την υποδοχή του “λαβωμένου μαχητικού”, οι πληροφορίες που δόθηκαν έκαναν λόγο για “σύγκρουση με πτηνό” η οποία και οδήγησε στην αναγκαστική προσγείωση.
Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα. Το ΓΕΑ διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ζωή των δύο χειριστών τέθηκε σε κίνδυνο. Όλα δείχνουν ανθρώπινο λάθος και κακό υπολογισμό. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλή πτήση.
Για να “βρει” η δεξαμενή του αεροσκάφους στο “κύμα” το ύψος που πέταγε το αεροσκάφος ήταν σχεδόν…μηδενικό. Υπήρχε λόγος για τόσο χαμηλή πτήση; Προφανώς όχι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert έχουν κινηθεί διαδικασίες για την αντικατάσταση του υποδιοικητή που πετούσε το F -4 Phantom. Είχε πρόσφατα τοποθετηθεί σ΄ αυτή τη θέση μετά από υπηρεσία υπασπιστή σε πολύ σημαντικό πρόσωπο .
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι σύνηθες πιλότοι μαχητικών να ξεπερνούν τα όρια ασφαλείας με χαμηλές διελεύσεις. Αλλά αυτά τα ρίσκα πολύ συχνά κοστίζουν ανθρώπινες ζωές που είναι πάντα σημαντικές..
Δείτε για παράδειγμα το βίντεο - θρύλος με τη χαμηλή διέλευση του F - 4 όπου το φτερό του ακουμπά στην επιφάνεια της θάλασσας.
Video : Όταν  τρελαίνονται  τα  αεροπλάνα  3/4/2014: http://youtu.be/hU4ebtblgjU ,

***  Θ. Μπρεδήμας: "Δεν μας σταματούν οι κακόβουλες φήμες"         
   
Προχωρούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου
 Αποδοκιμάζοντας τις έρπουσες και κακόβουλες φήμες, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θόδωρος Μπρεδήμας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι ευσεβείς πόθοι αυτών που ονειρεύονται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, καλό θα είναι να σκεπάζονται γιατί ο καιρός ακόμα κρατάει κρύο!
Ο 'Εφιάλτης', Μπρεδήμας, θα τους ταράζει τα όνειρά τους και τις ελπίδες ότι δεν θα τον βρουν απέναντί τους. Η μόνη προειδοποίηση που στέλνω είναι να μαζέψουν τα λόγια τους γιατί εκτός από τις ηθικές και πολιτικές ευθύνες τους υπάρχουν και οι ποινικές.
Δεν πρόκειται να σταματήσει κανείς τον αγώνα μας με λασπολογίες, για μια Καλαμάτα πολύ πιο ανθρώπινη, που θα κάνει μαζί μας ακόμα ένα βήμα μπροστά.
Καλούμε αυτούς που θέλουν να συμπαραταχθούν στον έντιμο και δημοκρατικό αγώνα που δίνουμε, να πλαισιώσουν την παράταξη 'Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας' για την τελική νίκη».
Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της "Αλλαγής" προχωρούν και ο επικεφαλής Θόδωρος Μπρεδήμας έχει έρθει σε επαφή με μια σειρά ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλύπτουν όλους τους κομματικούς χώρους. Σε σχετική, δε, ερώτηση του "Θ" για το χρόνο των ανακοινώσεων, απάντησε ότι "όλα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις".   Α.Π.   

***  Νέα ονόματα στη δημοσιότητα από Παν. Νίκα         
           
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού "Πρωτοβουλία" Παναγιώτης Νίκας προχώρησε χθες το μεσημέρι στην ανακοίνωση νέων ονομάτων, οι οποίοι θα πλαισιώσουν το συνδυασμό στο κεντρικό ψηφοδέλτιο αλλά και στις τοπικές κοινότητες. Οι υποψήφιοι αντιπροσωπεύουν κι αυτή τη φορά διάφορες κοινωνικές τάξεις και ομάδες. Επίσης, όπως υποστήριξε, μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα τελευταία ονόματα, έτσι ώστε ο συνδυασμός να ξεκινήσει πλέον την προεκλογική μάχη για τις εκλογές του επόμενου μήνα.Α.Π.
  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΓΑΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΙΚΙΑΚΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΚΑΤΣΑ ΦΩΤΟΥΛΑ, ΙΑΤΡΟΣ
ΚΟΥΤΙΒΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / ΕΜΠΟΡΟΣ
ΤΣΩΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΡ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ / ΨΗΤΟΠΩΛΗΣ
 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
10. ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ / ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ
11. ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ
ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
12. ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΣ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΥ/ ΒΙΟΙΑΤΡΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ
ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α.
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΚΟΥΛΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
13. ΚΑΡΒΕΛΙ
ΜΑΡΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
14. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ
ΠΕΡΡΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ
ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ
ΚΑΛΑΘΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΗ – ΜΑΛΑΠΑΝΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ
15. ΑΛΩΝΙΑ,
ΓΚΡΕΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΑΛΩΝΙΩΝ/ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΥΝΤ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
16. ΑΡΦΑΡΑ,
ΦΕΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΑΡΦΑΡΩΝ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΦΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΣΤΑΜΑΤΙΝΟΥ / ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
 Έχουν ανακοινωθεί επίσης υποψήφιοι στις τοπικές κοινότητες: Αλαγονία, Αρτεμισία, Ελαιοχώρι, Νέδουσα, Άμφεια, Πολιανή, Άγριλος, Ασπροπουλιά, Λαδά.

***  Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το χθεσινό θανατηφόρο (φωτογραφίες)

   Χθες (2.4.2014) το βράδυ, στο 20ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας-Πύλου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε επίσης 47χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώτου οδηγού και τον τραυματισμό του δεύτερου οδηγού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας. - 

***  Γιορτάζει αύριο δύο δεκαετίες μουσικής και ενημέρωσης ο “Kiss Fm”
 
Ο KISS 89 συμπληρώνει αύριο Παρασκευή 20 χρόνια ζωής και συνεχούς λειτουργίας, αλλά και προσφοράς της καλύτερης μουσικής από τα 80s, τα 90s και το σήμερα. Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση δύο δεκαετιών ζωής στο χώρο της μουσικής και της ενημέρωσης, ο KISS FM διοργανώνει αύριο στο Store Club στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας ένα μεγάλο πάρτι ως ελάχιστο τρόπο ανταπόδοσης στους ένθερμους υποστηρικτές του. Τρεις παραγωγοί θα ανέβουν στα Decks για να απογειώσουν το κοινό. Ο λόγος για την Ελένη Νικολάου από τον Κiss Αθήνας 92,9, καθώς επίσης και τους Θοδωρή Σαραντόπουλο, Μανόλη Σηφογιωργάκη από τον KISS Καλαμάτας. «Είναι βέβαιο πως θα περάσουμε όμορφα όπως σε όλα τα πάρτι του KISS FM! 4/4/14 KISS event στο Store Club! 20 χρόνια Kiss 89! Θα είμαστε όλοι εκεί!». - 

***  Και επίσημα κατάργηση της επικύρωσης αντιγράφων         
           
Με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποιεί στο σύνολο του Δημοσίου την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων από τους ενδιαφερόμενους, στο σύνολο των συναλλαγών τους με όλο το Δημόσιο.
Με τη δημοσίευση του νόμου 4250/2014 του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έχουν τεθεί πλέον σε ισχύ σημαντικές διοικητικές απλουστεύσεις, με τις οποίες βελτιώνονται οι διοικητικές διαδικασίες και καθίστανται πιο ευέλικτες και αποδοτικές. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και με μικρότερο κόστος εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.
Με το άρθρο 1 του νόμου καταργείται η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση. Το Δημόσιο, πλέον, υποχρεούται να αποδέχεται τα απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών.
Αντίστοιχα, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα απλά και ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς που εμπίπτουν στη ρύθμιση (π.χ. απολυτήριο ιδιωτικού λυκείου που φέρει τη θεώρηση της αρμόδιας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ιατρική γνωμάτευση που φέρει θεώρηση από αρμόδιο ελεγκτή ιατρό, κλπ.). Επίσης, γίνονται υποχρεωτικά αποδεκτά τα ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο.
Με την εγκύκλιο που εξέδωσε ο κ. Μητσοτάκης, καλεί προς γνωστοποίηση της νέας ρύθμισης:
-    Τις Διευθύνσεις Διοικητικού των Υπουργείων σε όλους τους φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που εποπτεύουν
-     Τις Διευθύνσεις Διοίκησης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού
-     Την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος σε όλες τις Μητροπόλεις και τα εκκλησιαστικÎ ¬ ιδρύματα της Χώρας
-      Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στα δικαστήρια όλων των βαθμών
Σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες και οι φορείς, στους οποίους υποβάλλονται τα φωτοαντίγραφα, οφείλουν να διενεργούν δειγματοληπτικό έλεγχο, ανά τρίμηνο, σε ποσοστό τουλάχιστον 5% του συνόλου των φωτοαντιγράφων που έχουν κατατεθεί.

***  Προφυλακίσθηκε Μαροκινός που έκλεβε εκκλησίες και αυτοκίνητα στην Καλαμάτα

 Μόλις τον άφηναν ελεύθερο ξαναέκλεβεΤης Βίκυς Βετουλάκη Διαρρήξεις εκκλησιών, αυτοκινήτων και σπιτιών στην Καλαμάτα, έχει στο ενεργητικό του ένας νεαρός Μαροκινός, ο οποίος συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες στην Κόρινθο, μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί εις βάρος του. Ο 31χρονος Μαροκινός είχε τελέσει τις διαρρήξεις στην Καλαμάτα το 2012 και σε κάποιες από αυτές, βρέθηκαν και αποτυπώματά του. Χθες οδηγήθηκε ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών και αποφασίσθηκε η προφυλάκισή του.Βρέθηκαν αποτυπώματά του Ο νεαρός Μαροκινός βρίσκεται παράνομα στη χώρα και όταν συνελήφθη, λόγω του εντάλματος, βρισκόταν ήδη κρατούμενος στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου, καθώς είχε εντοπισθεί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Από τις έρευνες της Αστυνομίας, προέκυψε, ότι ο Μαροκινός έχει διαπράξει τις εξής κλοπές, καθώς βρέθηκαν αποτυπώματά του: Το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2012, παραβίασε το παράθυρο του Ιερού Ναού Αναστάσεως και αφαίρεσε το ποσό των 1000 ευρώ. Το ίδιο βράδυ, παραβίασε το παράθυρο του Ιερού Ναού Αγία Σιών και αφαίρεσε το ποσό των 200 ευρώ. Από 22-23 Φεβρουαρίου έσπασε το τζάμι καταστήματος στην οδό Ναυαρίνου, ερεύνησε όλους τους χώρους, αλλά δεν αφαίρεσε κάτι. Τέλη Μαρτίου του 2012, αποπειράθηκε να σπάσει το τζάμι αυτοκινήτου στην οδό Βύρωνος, αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι χαρακτηριστικό, ότι εκείνη την περίοδο, ο 31χρονος είχε συλληφθεί ως παράνομος στη χώρα, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με τη διαδικασία της διοικητικής απέλασης.Με την ίδια μέθοδο Αμέσως μετά την ελευθέρωσή του, τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων αυξήθηκαν στην πόλη της Καλαμάτας, και σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αυτές χρησιμοποιήθηκε η ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποίησε ο Μαροκινός στις περιπτώσεις όπου βρέθηκαν τα αποτυπώματά του. Ειδικότερα, του αποδίδεται ότι έχει διαπράξει και τις εξής κλοπές: Τη νύχτα 11 Φεβρουαρίου 2012 έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου που ανήκε σε εταιρία και αφαίρεσε ένα σύστημα πλοήγησης και ένα πορτοφόλι που περιείχε έγγραφα και 2 πιστωτικές κάρτες. Στις 17 Φεβρουαρίου, έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου στην οδό Ομήρου και αφαίρεσε ένα κυνηγετικό όπλο και άλλα αντικείμενα. Στις 26 Φεβρουαρίου, έσπασε το τζάμι επαγγελματικού αυτοκινήτου στην οδό Μαιζώνος και αφαίρεσε μηχανήματα και εργαλεία 1.700 ευρώ. Στις 4 Μαρτίου 2012, έσπασε τις τζαμαρίες σε καφετέρια στο κέντρο της Καλαμάτας και έκλεψε 25 μπουκάλια ουίσκι, το ποσό των 30 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ένα φορητό υπολογιστή. Το ίδιο βράδυ, έσπασε την τζαμαρία γραφείου στο κέντρο της Καλαμάτας και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με όλα τα περιφερειακά μέσα, αξίας 1.200 ευρώ. Στις 11 Μαρτίου, έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση Φιλελλήνων και Πραξιτέλους και αφαίρεσε έναν φορητό υπολογιστή. Στις 18 Μαρτίου, έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο στον Αλμυρό και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι με έγγραφα και πιστωτικές κάρτες. Στις 24 Μαρτίου στη δυτική παραλία, έσπασε το τζάμι του πορτ μπαγκάζ και αφαίρεσε 20 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα. Στις 29 Μαρτίου, έσπασε το τζάμι αυτοκινήτου πάλι στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας και έκλεψε δύο τσάντες που περιείχαν το ποσό των 100 ευρώ, μια πιστωτική κάρτα και ταξιδιωτικά έγγραφα. - 

***  Ο Χάρης Σαββίδης στο Δήμο Αθηναίων με το Γιώργο Καμίνη         
           
Τον αγώνα για το μεγάλο στοίχημα για την πρωτεύουσα και την Ελλάδα δίνει τον Μάιο ο συμπολίτης μας Χάρης Σαββίδης, που ενώνει τις δυνάμεις του με τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, στη μάχη για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.
Ο Χάρης Σαββίδης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για την Αθήνα και την Ελλάδα.
Γνωστός και από τις πρωτοβουλίες του, αλλά και την πολιτική του δραστηριότητα στην Καλαμάτα, ο Χάρης Σαββίδης, διεκδικεί ρόλο στην δημοτική αρχή της Αθήνας σύμφωνα και με την επαγγελματική του ιδιότητα ως πολεοδόμου - αρχιτέκτονα.
Ο Χάρης Σαββίδης έχει σχεδιάσει τη νέα πτέρυγα του Ευαγγελισμού (σε συνεργασία με τον Κυριάκο Κυριακίδη) και είναι επίσης και Γενικός Συντονιστής της Μελέτης Κατασκευής των έργων του Ιδρύματος Νιάρχου στον παλαιό Ιππόδρομο, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Λυρικής Σκηνής και την Εθνικής Βιβλιοθήκης, δύο έργων κρίσιμων για την ενδυνάμωση της εικόνας, αλλά και της λειτουργίας της πόλης.
Χρειάζεται λοιπόν η σωστή δημοτική ηγεσία, αλλά και ο κατάλληλος άνθρωπος, που γνωρίζει την πόλη, την πολεοδομία και την αρχιτεκτονική και αυτός δεν είναι άλλος από τον Καλαματιανό Χάρη Σαββίδη, ο οποίος στο πλευρό του Γιώργου Καμίνη μπορεί να δώσει τις λύσεις στα προβλήματα της Αθήνας

*** 88χρονη μεταφέρθηκε σε... πορτ-μπαγκάζ         
          
Λένε ότι το επίπεδο μιας κοινωνίας και την κατάσταση ενός κράτους το καταλαβαίνει κανείς αν επισκεφθεί ένα δικαστήριο, μια φυλακή ή κάποιο απ΄' το νοσοκομείο του.
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν άλλο κριτήριο. Αποτιμούσαν μιαν πόλη και τους πολίτες της απ' τον τρόπο που φέρονταν στους γέροντες, τους βετεράνους, τους απόμαχους.
Στη σημερινή Ελλάδα οι γέροντες, οι μανάδες και οι πατεράδες μας καθυβρίζονται κι ατιμάζονται. Τους κόβει ο ανήθικος εσμός που μας κυβερνά  τις συντάξεις τους τις ξανακόβει , τους κόβει τα φάρμακα και περιμένει πότε θα πεθαίνουν ένας - ένας οι γέροντες να μας αδειάζουν τη γωνιά και να ελαφρύνεται το ασφαλιστικό, το οποίο άλλωστε αυτός ο ανήθικος εσμός συστηματικώς ελήστευσε και ληστεύει. Τέτοια ταπείνωση η Ελλάδα μόνον σκλάβα έζησε.
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά ας ρωτήσει κάποιος από τους δεκάδες συμπολίτες μας τις ιστορίες τους από περιστατικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Προχθές αγά το απόγευμα ήρθε στο "Θάρρος" ένας συνδημότης, ο κ. Δημήτρης Δρούγας, όπως οποίος με οργή, θυμό και αγανάκτηση μας κατήγγειλε το δικό του περιστατικό με τη μητέρα του, γυναίκα 88 χρονών που έκανε οκτώ παιδιά και προσπάθησε να τα μεγαλώσει με τις ανόθευτες αξίες και την ηθική που είχε μάθει στα χρόνια της και φρόντισε να μεταφέρει και στα παιδιά της.
Όπως μας εξήγησε, η ηλικιωμένη μητέρα του που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Καλαμάτας διακομίστηκε στην κατοικία της μέσα στο πίσω μέρος Ι.Χ., καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να την εξυπηρετήσει.
Βλέπετε στο νοσοκομείο είναι διαθέσιμο μόνο ένα ασθενοφόρο για τέτοιες διακομιδές, το οποίο καλύπτει ολόκληρο το νομό. Το απόγευμα της Τρίτης, όταν και συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό, ήταν ήδη προγραμματισμένες τέσσερις άλλες διακομιδές, όπως, μας είπε.
Έτσι, ο γιός της 88χρονης, που δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (που καλύπτουν τα επείγοντα περιστατικά), προκειμένου να μην πληρώσει 80 ευρώ για ιδιωτικό ασθενοφόρο, «έριξε» τα πίσω καθίσματα και αυτό του συνοδηγού στο Ι.Χ. και δημιούργησε ένα αυτοσχέδιο ασθενοφόρο, για να πάρει την μητέρα του από το νοσοκομείο!  Του Αντώνη Πετρογιάννη

*** Πρωτοφανείς σκηνές στη Βουλή μεταξύ χρυσαυγιτών και υιού Μπαλτάκου (βίντεο)
        http://youtu.be/vZM4G5Y22f0  ,
  
Απίστευτες και πρωτοφανείς σκηνές, στην ιστορία της Ελληνικής Βουλής , εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα . Μετά την δημοσιοποιήση του βίντεο της συνομιλίας Κασιδιάρη με το Γ.Γ. της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο , ο υιός του τελευταίου που βρισκόταν στη βουλή επιτέθηκε και χτύπησε βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του κόμματος στη βουλή. Αμέσως αντέδρασαν οι βουλευτές Παναγιώταρος και Κουκούτσης ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του φρούραρχου της Βουλής αλλά και του ίδιου του Τάκη Μπαλτάκου. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από το parapolitika.gr. Αμέσως μετά το περιστατικό ο υπουργός Ναυτιλίας έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Δημήτρη Μπαλτάκο που υπηρετεί στο λιμενικό σώμα.   Video: 
 

***  Φωτιά ξέσπασε στην Αλαγονία         
          
 Μετά από μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με 4 οχήματα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που έκαψε 15 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.
  Φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μαχαλά της Αλαγονίας. Στο σημείο σπέδουν αυτή τη στιγμή 3 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος Καλαμάτας. 
 
***  Παρουσίαση θέσεων και αρχών από Ευστ. Ανδρινόπουλο         
           
Στην παρουσίαση των αρχών και θέσεων του συνδυασμού του θα προχωρήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ευστάθιος Ανδρινόπουλος για το Δήμο Τριφυλίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 06 Απριλίου 2014  και ώρα 19:30 στην Κυπαρισσία στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία συνεργατών του, υποψηφίων συμβούλων και μέσων ενημέρωσης.
 
*** Στις 15 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες η ΚΑΡΕΛΙΑΣ!
 Τις 15 ελληνικές εταιρείες μεγάλου μεγέθους που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη κατά την περίοδο 2009-2012 παρουσιάζει σε μελέτη της η Infobank Hellastat ΑΕ. Από τη διεξαγωγή της μελέτης, διαπιστώνεται ότι το μοντέλο της επιτυχημένης λειτουργίας των 15 εταιρειών βασίστηκε σε: α) ανάπτυξη εξαγωγικής (ή/και παραγωγικής) δραστηριότητας στο εξωτερικό, β) διαρκή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων για τις παραγωγικές επιχειρήσεις και γ) διαρκείς επενδύσεις σε υποδομές και μηχανολογικό εξοπλισμό. Ειδικότερα, πρόκειται για τις εταιρείες (αναφέρονται αλφαβητικά): FLEXOPACK ΑΕΒΕ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ, INTERCOMM FOODS ΑΕ, PHARMATHEN ΑΒΕΕ, RAYCAP AE, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΗ ΑΕ, ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ AE, ΚΑΛΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ, ΚΑΡΕΛΙΑ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΕ, ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΒΕΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΕ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΒΕΕ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ και ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ. Παρατηρείται ότι από τις 15 αυτές εταιρείες, οι επτά δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο των τροφίμων- ποτών- εμφιαλωμένων νερών, γεγονός που δεικνύει την ανθεκτικότητα του συγκεκριμένου τομέα στις συνθήκες ύφεσης της οικονομίας. Επίσης, περιλαμβάνονται δύο επιχειρήσεις παραγωγής πλαστικών προϊόντων και από μια εταιρεία από τους κλάδους των ηλεκτρονικών/ ηλεκτρολογικών συστημάτων, μεταλλοβιομηχανιών, φαρμακοβιομηχανιών, παραγωγής τσιγάρων, χαρτοβιομηχανιών και χημικών πρώτων υλών. Η μελέτη που εκπονήθηκε από την εταιρεία, σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Κάτση, διευθύνοντα σύμβουλο της Infobank Hellastat, «φέρει μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς δείχνει τη δυνατότητα ανάπτυξης και κερδοφορίας μέσα στην κρίση και υπογραμμίζει την ικανότητα των ελληνικών επιχειρήσεων για αξιοποίηση της εγχώριας παραγωγής και την έντονη εξαγωγική τους δραστηριότητα. Από την παρουσίαση των 15 ταχύτατα αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων, διαπιστώνεται ότι το μοντέλο της επιτυχημένης λειτουργίας τους βασίστηκε σε ένα πλέγμα παραγόντων που τους επέτρεψε να εμφανίζουν αναπτυξιακή πορεία, αντισταθμίζοντας τις συνέπειες από την ύφεση που διέπει την ελληνική οικονομία. Συνοπτικά, αυτοί οι πυλώνες δράσης μπορούν να συνοψιστούν στα σημεία Εξωστρέφεια, Έρευνα & Ανάπτυξη και Επενδύσεις». Προκειμένου να εντοπίσει τις εν λόγω εταιρείες, η Infobank Hellastat έλαβε υπόψη επιχειρήσεις που το 2012 εμφάνισαν κύκλο εργασιών τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ. Από αυτές, επιλέχτηκαν εταιρείες που κατά την τετραετία 2009-2012 εμφάνισαν θετικά προ φόρων αποτελέσματα, ενώ εξαιρέθηκαν όσες είχαν εμφανίζει ζημιές σε μια ή περισσότερες χρήσεις της εν λόγω περιόδου. Στη συνέχεια, προκειμένου να επιλεχθούν και καταταχθούν οι εταιρείες, ακολουθήθηκαν τα εξής βήματα: α) Αρχική κατάταξη βάσει του μέσου ετήσιου ρυθμού μεταβολής (ΜΕΡΜ) πωλήσεων κατά το χρονικό διάστημα 2009-2012, β) Δεύτερη κατάταξη βάσει του ΜΕΡΜ των ΚΠΦ για το ίδιο χρονικό διάστημα, γ) Συνδυασμός των δύο αυτών κατατάξεων, ώστε να προκύψουν οι 15 ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Σημειώνεται ότι αποκλείστηκαν εταιρείες με αρνητικούς ΜΕΡΜ Πωλήσεων και ΚΠΦ, καθώς και όσες εμφάνισαν υποχώρηση Πωλήσεων ή/και ΚΠΦ κατά την τελευταία οικονομική χρήση 2012. Επίσης, δεν λήφθηκαν υπόψη θυγατρικές επιχειρήσεις ή μέλη πολυεθνικών ομίλων, καθώς στόχο της μελέτης αποτελεί η προβολή της αμιγώς ελληνικής επιχειρηματικής προσπάθειας, καθώς και εταιρείες παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών (πχ ασφαλιστικές). - 
 
*** Η «Καζαμπλάνκα» από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη
 
Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας αφιερώνει τον Απρίλιο στους αδιέξοδους έρωτες, καθώς ο έρωτας αποτελεί ένα από τα αρχέγονα πεδία έμπνευσης για την τέχνη. Ζωογόνος και ζωοδότης, δεν σταμάτησε στιγμή στο πέρασμα των αιώνων να τροφοδοτεί τους δημιουργούς με μύθους, θέματα και εικόνες με κάθε εκφραστικό μέσο σε όλα τα είδη της τέχνης. Έτσι και στον κινηματογράφο. Με τον έρωτα στο επίκεντρο, κλείνει η χειμερινή περίοδος προβολών της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης. Για πρώτη φορά η σκυτάλη της επιλογής των ταινιών πέρασε στο κοινό. Με παράλληλη ψηφοφορία στις αίθουσες και στο διαδίκτυο, οι φίλοι της Λέσχης είχαν την δυνατότητα να διαμορφώσουν το μηνιαίο πρόγραμμά της. Η "Καζαμπλάνκα" είναι μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του κοινού που κέρδισαν το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Αυτό το ρομαντικό, πολεμικό μελόδραμα εκφράζει το πάθος που κυριαρχούσε τη δεκαετία του 1940 για ταινίες που διαδραματίζονταν σε εξωτικά μέρη, αν και στην πραγματικότητα γυρίστηκε στο στούντιο της Warner που μεταμορφώθηκε για το σκοπό αυτό σε μια φανταστική Βόρεια Αφρική. Παρά τους δυο κορυφαίους πρωταγωνιστές, η καλύτερη ερμηνεία είναι του Κλώντ Ρέινς, ο οποίος υποδύεται τον κυνικό, αλλά ρομαντικό αρχηγό της αστυνομίας, τον Ρενό. Είναι ένας οξυδερκής παρατηρητής των παράλογων που συμβαίνουν στη ζωή, και ταυτόχρονα ένας κυνικός καιροσκόπος και ένας από τους πιο αυθεντικούς χαρακτήρες της ταινίας. Το χαρακτηριστικό της ταινίας και η αίσθηση του ανεκπλήρωτου που καλλιεργείται, την καθιστούν μεγαλειώδη και αφήνουν τους θεατές μετέωρους να αναρωτιούνται τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι. -
 
*** Αθλητική  ενημέρωση :

*** Σε καραντίνα ο Πούτσι στην Καλαμάτα

  5-1 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Του Νίκου Μπαλόπουλου Πριν από λίγο καιρό, όταν είχε λάβει χώρα ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσόπελα, η διοίκηση της Καλαμάτας είχε εξωτερικεύσει τη διάθεσή της να σταθεί απόλυτη και αμείλικτη απέναντι σ’ οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά και απέναντι στην περίπτωση του Θόδωρου Πούτση, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, οδηγώντας τους ανθρώπους της ομάδας να τον θέσουν σε «καραντίνα», ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε μόνος του χθες προπόνηση και το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συνεχιστεί, κάνοντας τη συμμετοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον Άρη Αιτωλικού εξαιρετικά αμφίβολη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή, όμως αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στην προσπάθεια κατάκτησης της πρωτιάς και η ηρεμία είναι ο καλύτερος σύμμαχος και οδηγός.Νικηφόρο το χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης αλλά και φιλικό στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη Αιτωλικού. Στο δημοτικό στάδιο οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προπόνηση τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δούλεψαν τακτική και τελειώματα φάσεων και στο τελευταίο μέρος έγινε δίτερμα σε μικρό χώρο. Λίγες ώρες αργότερα, στις 6.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φιλικό με τον Πανιώνιο στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" στο οποίο συμμετείχαν κυρίως ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο παρουσίας στις επίσημες υποχρεώσεις. Η Καλαμάτα επικράτησε με 5-1 (ο αγώνας είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτών) και τα γκολ σημείωσαν οι Αθανασόπουλος (5΄) με πλασέ, στο 10' ο Σκόνδρας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 24΄ ο Κακαλής με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Ακολούθησαν τα τέρματα των Σοφού (32΄) και Κακαλή (48΄), για ν’ ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ ο Πανιώνιος μείωσε λίγο πριν το τέλος με διαγώνιο σουτ του Στυλιανόπουλου. Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με τους Κωνσταντακόπουλο, Τσιρίλο, Τριανταφυλλάκη, Σοφό, Κωνσταντόπουλο, Τσιμικλή, Κουρούπη, Κουντάνη, Αθανασόπουλο, Σκόνδρα, Κακαλή. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ριγανάς, Οδεμισιώτης. Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους Νικολόπουλο, Παυλάκο, Γιάνναρη, Ηλιόπουλο, Π. Κώστα, Στυλιανόπουλο, Μ. Κώστα, Ανδριανόπουλο, Λουμάκη, Κοντοθανάση, Κλ. Βοσνάκη. Στο β' ημίχρονο έπαιξε και ο Ν. Βοσνάκης.Έρχεται αλλά δεν παίζει ο Καραχάλιος Όσον αφορά το μέτωπο των απουσιών εν όψει του αγώνα της Κυριακής αυτές είναι αρκετές και σημαντικές, αλλά η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι η αλήθεια πως δεν δημιουργεί και τόσο έντονο προβληματισμό. Δεν υπολογίζονται λοιπόν οι Οντβόνγκ και Γεωργακόπουλος, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και οι Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο Αλέξανδρος Καραχάλιος που θα επιστρέψει σήμερα ή αύριο στην Μεσσηνία. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Πούτση, με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως με το μέρος του νεαρού ποδοσφαιριστή. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Καντούτσης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. - 

 
***  Χθές   02/04/2014  για  τα  ημιτελικά  στο  Κύπελλο Ελλάδας  στο  ποδόσφαιρο :
 

 ~*   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -  ΠΑΟΚ    2-1  , (2-1) .- ^ { 1ος  αγώνας  Κυπέλλου ημιτελικών }.-
Τα   γκολ  : 8 ΄ Ντομίγκεζ , 11΄ Φουστέρ  , 31΄ Αθανασιάδης ,
Διαιτητές : Καλογερόπουλος , Αλεξέας , Γεωργαράκος  ,
Κάρτες  : Αθανασιάδης , Βαλντέζ , Φουστέρ , στο 33΄κόκκινη Σοχ , Νάτχο , Σκόνδρα , Τζαβέλας , Σάμαρης ,
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας (Σαβιόλα), Μανιάτης (Πέρεζ), Εντινγκά, Φουστέρ, Κάμπελ, Τσόρι Ντομίνγκες, Βαλντέζ ,
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορτ, Ινσαρουάλδε, Τζαβέλλας, Κάτσε, Νάτχο (Κατσουράνης), Στοχ, Βούκιτς (Λούκας), Λίνο(Σαλπιγκίδης) και Αθανασιάδης
Στον πάγκο του Ολυμπιακού:  Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Πέρες, Παπαδόπουλος, Βούρος, Σαλιάκας  .
    Στον πάγκο του ΠΑΟΚ:  Γιακουμής, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Κουλούρης, Σπυρόπουλος, Κίτσιου                   
Βίντεο  από  αγώνα  :
~ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ  1ο  γκολ  κύπελλο  2/4/2014: http://youtu.be/J4PArsgYoE0  ,      
~ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 2ο  γκολ  κύπελλο  2-4-2014 : http://youtu.be/lzrWutxmJT8
~ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ  ημίχρονο  2-1  μείωση  σκορ  2/4/2014 : http://youtu.be/yg-SBGXjlsU ,
~ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ  2-1  Κύπελλο  δηλώσεις  2-4-2014: http://youtu.be/JkVnnydLtCc ,
ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ  2-1 φάσεις  γκολ  δηλώσεις 2-4-2014 Κύπελλο : http://youtu.be/TJzmBLmQHp8 ,


*** Για   το   Champions League  προ-χθές 01/04/2014  :
1. ~  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  - ΑΤΛΕΤΙΚΟ  Μανδρίτης  1-1  .-
~ Το γκολ του Ντιέγκο στο 56', με ένα εκπληκτικό βολέ που άφησε άναυδο τον Πίντο, έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι.-
~ Ο Κουρτουά επενέβη αποτελεσματικά στη μακρινή προσπάθεια του Μπουσκέτς στο 63΄, αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει τίποτα στο 71΄ όταν ο Ινιέστα βρήκε εκπληκτικά τον Νεϊμάρ, ο οποίος με εν κινήσει σουτ ισοφάρισε.
* Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της θα έχει η Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, στον  πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1). -
* Υπενθυμίζεται ότι μία εβδομάδα πριν τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βαλντές, ενω εκτός δράσης είναι και ο Πουγιόλ.-
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Κίτρινες: Ινιέστα, Άλμπα - Κόκε, Χουανφράν, Τουράν, Γκάμπι, Ντιέγκο, Σόσα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Χεράρδο Μαρτίνο): Πίντο, Άλβες, Πικέ (12΄ Μπάρτρα), Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (68΄ Αλέξις), Νεϊμάρ, Μέσι, Ινιέστα.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουΐς, Κόκε, Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν (77΄ Ροντρίγκεθ), Βίγια (71΄ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (30΄ Ντιέγκο).-

2 . ~ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  1-1  .- ^
~ Στο 57' απο κόρνερ του Ρούνι, ο αρχηγός Νεμάνια Βίντιτς με μία ασύλληπτη κεφαλιά άφησε «άγαλμα» τον Νόιερ και άνοιξε το σκορ.
~ Ομως, σε τόσο σπουδαίες ομάδες αρκεί... μισή ευκαιρία και στο 66΄ ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ισοφάρισε μετά από κεφαλιά του Μάντζουκιτς.
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Κίτρινες: Βαλένσια - Σβαϊνστάιγκερ, Μάντζουκιτς, Χάβι Μαρτίνεθ (χάνει τη ρεβάνς)
Κόκκινη: Σβαϊνστάιγκερ (90΄-δεύτερη κίτρινη)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Ντέιβιντ Μόιες): Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπίτνερ (73΄ Γιανγκ), Βαλένσια, Κάρικ, Φελαϊνί, Γκιγκς (46΄ Καγκάουα), Ρούνι, Γουέλμπεκ (85΄ Ερνάντες).
ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιόζεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ρόμπεν, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Κρόος (73΄ Γκέτσε), Μίλερ (62΄ Μάντζουκιτς).-

*** Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης, έχει ως εξής:
Α΄ ΑΓΩΝΕΣ
 Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)    1-1 .- ^
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)   1-1 .- ^
Χθές Τετάρτη   02/04/2014  :
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)  3-0  , (2-0) .- ^
Τα  γκολ : 3΄ Μπέϊλ , 27΄ Ίσκο , 57΄Ρονάλντο ,
Κάρτες : Ρόϊς , Κέλ ,
Ο ι  συνθέσεις  των  ομάδων  :
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Καρβαχάλ, Μπέιλ, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.
Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντενφελερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ, Ντουρμ, Κελ, Ρόις, Σαχίν, Γκρόσκροϊτς, Μκιταριάν, Αουμπαμεγιάνγκ.
Στον πάγκο των γηπεδούχων βρίσκονται οι: Λόπεθ, Βαράν, Νάτσο, Κασεμίρο, Ιγιαραμέντι, Χοσέ, Μοράτα.
Αναπληρωματικοί για τη Ντόρτμουντ είναι οι: Λάνγκερακ, Φρίντριχ, Κιρχ, Χόφμαν, Γιόγιτς, Σίμπερ, Ντουκς ,                       
Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 8 φορές στην Ευρώπη, με τη Ρεάλ να μετρά τρεις νίκες, τη Ντόρτμουντ δύο, ενώ τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
Βίντεο  από  αγώνα  γκολ :
~* ΡΕΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΤ  2ο  γκολ  2-0  2/4/2014 : http://youtu.be/-3N294BHg6U  ,  
ΡΕΑΛ- NΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3ο  γκολ  3-0 2/4/2014: http://youtu.be/kiZBtQIJmXg ,
~* ΡΕΑΛ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1ο  γκολ  1-0  2/4/2014: http://youtu.be/KgTu2sLvDpU ,

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Τσέλσι (Αγγλία)   3-1 , (1-1) .- ^
Τα  γκολ  : 4΄ Λαβέτσι , 27΄ πεν.  Αζάρ , 61΄ αυτογκόλ Νταβίντ Λουϊζ , 93΄ Παστόρε ,
Κάρτες : Άλεχ  ,  Ραμίρες , Γουϊλιαν , Ντιάγκο  Μότα , Νταβίντ Λουϊζ , Νταβίντ ,
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Μπλαν): Σιρίγου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ, Ζαλέ, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί, Βεράτι, Καβάνι, Λαβέτσι, Ιμπραΐμοβιτς
Τσέλσι (Ζ. Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Όσκαρ, Αζάρ, Γουίλιαν, Σίρλε ,
Αναπληρωματικοί για τους γηπεδούχους οι: Ντούτσεζ, Μαρκίνιος, Ντίνιε, Καμπάϊ, Ραμπιό, Παστόρε, Λούκας                       
Στον πάγκο της Τσέλσι οι: Σβάρτσερ, Ακέ, Κάλας, Λάμπαρντ, Μίκελ, Τόρες, Μπα                       
Βίντεο  από  αγώνα γκολ :
~* ΠΑΡΙΣΕΖ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1ο  γκολ  1-0  2-4-2014: http://youtu.be/Y-rfAHIFsLg ,
~  Π Σ Ζερμέν-Τσέλσι 3-1  2ο  αυτογκόλ  2-1  2/4/2014 :
http://youtu.be/BSJHjSlETyI ,
~ Π Σ Ζερμέν-Τσέλσι  3-1 ημιχρ    2-1 2/4/2014:
http://youtu.be/miWOciHjUhU ,
Π Σ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΣΕΛΣΙ  3-1  3ο  γκολ  2/4/2014 :
http://youtu.be/MzFVUWITba0  ,

Β΄ ΑΓΩΝΕΣ
 Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 8/4
Τσέλσι (Αγγλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Ισπανία) 8/4
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 9/4
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 9/4

*** Για  το  Ευρωμπάσκετ  σήμερα  : Το πρόγραμμα και η βαθμολογία της 13ης αγωνιστικής του Top 16 της Eυρωλίγκα
:
Ε’ όμιλος
 Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 91-63 .-^
Παναθηναϊκός-Ουνικάχα Μάλαγα    69-60, (33-28) .-^
Λαμποράλ Κούτσα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ    95-73 ,(25-21).-^
Εφές Αναντολού-Ολυμπιακός 04/04, 21:00
Βαθμολογία Ε’ ομίλου
(σε 12 αγωνιστικές)

Μπαρτσελόνα 12-1  25 β.
Αρμάνι Μιλάνο 10-3 23 β.
Παναθηναϊκός 7-6 20 β.
Ολυμπιακός 6-6  με 20 ή  19 β.
----------------------
Ουνικάχα Μάλαγα 5-8  18 β.
Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ 5-8  18 β.
Λαμποράλ Κούτσα 4-9  17 β.
Εφές Αναντολού 2-10 15 ή 16 β.
Παναθηναϊκός  και  Ολυμπιακός  προκρίνουνε  στους  8 της Ευρώπης  και  θα  αντιμετωπίσουν  με  μειονέκτημα  έδρας ΡΕΑΛ  ή ΤΣΣΚΑ , ανάλογα  με  την τελική κατάταξη .-
ΣΤ’ όμιλος
 Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι Τελ Αβίβ    92-94 - ^
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Γαλατασαράι 04/04, 19:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Κουμπάν 04/04, 21:45
Παρτίζαν-Ζαλγκίρις Κάουνας 04/04, 21:45
Βαθμολογία ΣΤ’ ομίλου
(σε 12 αγωνιστικές)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10-2
Ρεάλ Μαδρίτης 10-2
Μακάμπι Τελ Αβίβ 8-5  21 β.
Λοκομοτίβ Κουμπάν 6-6
Γαλατασαράι 6-6
Μπάγερν Μονάχου 5-8  18 β.
Παρτίζαν 3-9
Ζαλγκίρις Κάουνας 1-11
Ήδη προκρίνοντε ΤΣΣΚΑ , Ρεάλ , Μακαμπί , και  .... 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  -ΟΥΝΙΚΑΧΑ  ΜΑΛΑΓΑ   69-60   (33-28) .-^
 
Στον  πρώτο  αγώνα  στην Ισπανία  ο  Παναθηναϊκός  είχε χάσει με 87-71 .- ^
Τα  δεκάλεπτα : 19-12, 33-28 , 55-41 , 69-60.-
Ούκιτς, Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Φώσης και Λασμέ η πεντάδα του Παναθηναϊκού επίσης οι Γκίατ , Μαυρικεφαλίδης , Μπράμος ,

Κάλογουεϊ, Κέινερ-Μέντλεϊ, Ντράγκιτς, Κουζμίνσκας και Βάθκεθ οι πέντε της Μάλαγα  .
Τα δεκάλεπτα: 19-12, 33-28, 55-41, 69-60
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ρόκα (Πορτογαλία), Γιαβόρ (Σλοβενία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φραγκίσκος Αλβέρτης): Μπράμος 8 (1), Κάρι 8 (2), Μπατίστ 3, Φώτσης 4 (1), Ούκιτς 7, Λάσμε 10, Μαυροκεφαλίδης 3 (1), Διαμαντίδης 13 (2), Γκιστ 6, Ματσιούλις 5 (1), Ράιτ 2.
ΟΥΝΙΚΑΧΑ (Ζοάν Πλάθα): Σαμπόνις 7, Ουρτασούν 3, Κάλογουεϊ, Σουάρεθ 7 (1), Γκρέιντζερ 8, Βάσκεθ 8, Τούλσον 6 (2), Κουζμίνσκας 2, Ντράγκιτς 6, Κάνερ Μέντλεϊ 1, Στίματς 12.
Video  από  αγώνα  :
ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ  Λίγο  πριν  το  τζάμπολ Γ.  Καλατζής 3/4/2014: http://youtu.be/KqCeMjR1dss ,
ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ πριν αγώνα Σωτ  Παναγόπουλος κόουτς 3/4/2014 : http://youtu.be/bpHrS3-fluw ,
~   ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ 1ο δεκάλεπτο 19-12 , 3/4/2014: http://youtu.be/X1CX-I7nCjo ,
~  ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ  παρουσίαση 3-4-2014: http://youtu.be/Ws78OP1k6CY ,
~ ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ 3η περίοδος  55-41   3/4/2014: http://youtu.be/2XJSADB3T_I ,
~ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΑΛΑΓΑ  69-60  3/4/2014: http://youtu.be/6i_OctfFoCY  ,
~* ΠΑΟ-Μάλαγα  69-60  φάσεις  σχόλια 3/4/2014: http://youtu.be/U-jw_vw5HUY ,
~* ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ  69-60  ΔΗΛΏΣΕΙΣ 3-4-2014: http://youtu.be/2FZmZLjHhgI   ,
~* ΠΑΟ-Μάλαγα   69-60  σχόλια  3-4-2014 : http://youtu.be/K0kGxuRdePg  ,
~* ΠΑΟ-Μάλαγα  69-60  δηλώσεις  κόουτς  3/4/2014 : http://youtu.be/yad5-HHuNus  ,

***Στον   1ο  αγώνα  του  Europe League για  πρόκριση στα  Ημιτελικά :
ΠΟΡΤΟ-ΣΕΒΙΛΙ  1-0 .- ^
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  3-0 .- ^
ΑΛΚΜΑΑΡ -ΜΠΕΝΦΙΚΑ  0-1 .-^
ΛΥΩΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  0-1 .- ^
Οι  επαναλειπτικοί  αγώνες  10-04-2014 .-

***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:


  http://www.youtube.com/stamos01 ,       3232   video.-         
http://www.youtube.com/stamatios01 , =  1683   video .- 
http://www.youtube.com/vlasiskal , =       1692  video.- 
Σύνολον                                                      6607   βίντεο    

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home , 2495    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  ,  https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  269  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    533. 

*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2014  :

 http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/01-2013.html  , Το  αγιάζι  Της  ενημέρωσης  01  Μαρτίου  2014 .-                                                                           ~http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/1-2-2014.html , Άρωμα αθλητικής  ενημέρωσης Σ/Κ 1 , 2 Μαρτίου 2014 .-                                                                         
~   
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/02-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  02  Φεβρουαρίου  2014    .-
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/03-2014.html , Το αγιαζι της ενημέρωσης Καθαραδευτέρα  03  Μαρτίου  2014  .-                                                                                                                                   
~
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html  , ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ  ΕΚΔΛΗΛΩΣΕΙΣ   Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
~
http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/04-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  04  Μαρτίου  2014 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/05-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 05 Μαρτίου 2014 .-
~
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/06-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014 .-
~ 
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/07-2014.html  , Ενημέρωση την Παρασκευή 07- Μαρτίου – 2014 .-
~ 
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/07-03-2014.html , Όμορφα  και  ωραία νέα  και  παλιά   Παρασκευή  07-03-2014  .-
~
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/01-2014.html , Επιλογές   Παρασκευή  07  Μαρτίου  2014 .-
~
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/08-2014.html , Ενημέρωση του Σαββάτου 08 Μαρτίου 2014 .-
~ 
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/8-9-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σ/Κ 8 και 9 Μαρτίου 2014 .-
~
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/10-2014.html , Άρωμα  Δευτέρας  στην ενημέρωση  10 Μαρτίου  2014 .-
~
http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/11-2014.html , Άρωμα  ενημέρωσης  την  Τρίτη  11  Μαρτίου  2014 .-
~
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/12-2014.html , Άρωμα Μεσσηνιακής ενημέρωσης Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 .-
http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/13-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 ,.-
~
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/03/14-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης 14 Μαρτίου 2014  .-
~
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-2014.html , Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 15 Μαρτίου 2014 .-
~
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/15-16-2014.html , Αθλητικό Σάββατο -Κύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014 .-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/16-2014.html , Κυριακάτικη  ενημέρωση  16  Μαρτίου  2014 .-
~
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/03/17-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  17 Μαρτίου  2014 .-
~
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/18-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 18  Μαρτίου  2014.-
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html ,ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ    γράφοντας  και  αντιγράφοντας , Δευτέρα 17/03/2014 .- 
~
http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/03/19-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 19 Μαρτίου 2014 .-
~  
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/03/20-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 .-
~
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/03/21-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 .-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/03/22-2014.html , Ενημέρωση  Σαββάτου   22  Μαρτίου  2014 .-
~
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/03/23-2014.html  , Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης ενημέρωση 23 Μαρτίου 2014  
~
http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/03/24-2014.html  , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 .-
~
http://snsarfara.blogspot.gr/2014/03/25-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τρίτη 25 Μαρτίου 2014  .-
~   
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/03/26-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014.-
~
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/03/27-2014.html  ,  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  27  Μαρτίου  2014 ,-
~ 
http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/28-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή 28  Μαρτίου  2014  :
Δ΄ Χαιρετισμοί προς  την  Παναγία  μας .-
~ 
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/03/29-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 .-
~
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/03/30-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 .-
~
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 31 Μαρτίου 2014  ,
~
http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/03/31-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014  ,
  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2014  :
~
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/04/01-2014.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Απριλίου 2014  , .-
~
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/02-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 02 Απριλίου 2014 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/04/03-2014.html , Το αγιάζι ενημέρωσης Πέμπτη 03 Απριλίου 2014  .-
~

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pretty nice blog, following :)