Arfara-Messinias 1 - FOTOS

!!! Ο έρωτας μας βάζει ή σαμάρι ή στεφάνι!! .-

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το κανάλι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το  κανάλι  της   ενημέρωσης  Δευτέρα  11  Νοεμβρίου  2013 :

Από μυστήριο  Γάμου  στον Ι.Ν. Αναστάσεως  στην παραλία  Καλαμάτας
το  Σάββατο  09 -11- 2013 ...ολόθερμες  Ευχές !!!
 ~ Βροχές  και καταιγίδες στη  Μεσσηνία  11- 11 -2013 :    http://youtu.be/GncEeZ19arM , 
 ~ http://www.kairos.gr/   ,   
~ Πλημμύρισε το Αρφαρά Μεσσηνίας 11- 11- 2013 http://youtu.be/E1O3V_0B1eI 

 
 ~  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ  στην Μεσσηνία 11 -11- 2013 : http://youtu.be/jnB8mA-Foz4 , 
 
 
~ Πλημμύρες στο  Ασπρόχωμα  Μεσσηνίας  11 - 11 – 2013 : http://youtu.be/zRFb2Q1ENQ4
   
~ Προβλήματα  κακοκαιρίας  στη Μεσσηνία  11- 11 -2013 : http://youtu.be/NXIeoKl7_zo ,
     
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :

***  Αυτοκίνητα παρέσυρε το ρέμα της Θουρίας – Τεράστια προβλήματα από την κακοκαιρία (φωτογραφίες & βίντεο)          
      
 Η δυνατή καταιγίδα και το ύψος του νερού στο ρέμα της Θουρίας έχουν παρασύρει αυτοκίνητα... Τουλάχιστον 3 ενώ υπάρχουν πληροφορίες για 5 συνολικά .Σύμφωνα με ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες οι οδηγοί πρόλαβαν και εγκατέλειψαν τα οχήματα πριν τα παρασύρει το ρέμα.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
  Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το δρόμο ,και υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούν και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην εθνική οδό στο ύψος της Θουρίας. Όποιος δεν έχει σημαντικό λόγο να μετακινηθεί ας μην χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο του.
Πολλά είναι τα προβλήματα και στον οικισμό με πλημμυρισμένα σπίτα και καταστήματα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξαγριωμένοι γιατί κανείς δεν καθάρισε το ρέμα όπως υποστηρίζουν
 Νωρίτερα ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στην Νέα είσοδο όταν αυτοκίνητα κόλλησαν από το νερό στο δρόμο στο ύψος του κόμβου με τα Ακοβίτικα. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ 
Kαι στη πόλη της Καλαμάτας ,όμως δεν έλειψαν τα προβλήματα,  όπωςοι  συχνές διακοπές ρεύματος από το πρωί καθώς και  οι αρκετοί πλημμυρισμένοι δρόμοι κυρίως απο βουλωμένα φρεάτια. Δείτε ΕΔΩ
 Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία και οι ισχυρές καταιγίδες αναμένονται να συνεχισθούν μέχρι αργά το βράδυ και καλό θα είναι οι πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις κυρίως με τα αυτοκίνητα τους.   Συνεχής ενημέρωση     Video: 

 


  *** Κολλημένα αυτοκίνητα στο νερό στη Νέα Είσοδο και ουρές χιλιομέτρων (φωτογραφίες)         
     
Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην Καλαμάτα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται αυτή τη στιγμή στη Νέα Είσοδο όπου αυτοκίνητα έχουν κολλήσει στους πλημμυρισμένους δρόμους κυρίως στο ύψος του δρόμου στα Ακοβίτικα ενώ αρκετές εταιρίες οδικής βοήθειας βρίσκονται εκεί και προσπαθούν να δώσουν λύση. Αποτέλεσμα είναι  να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στην είσοδο και έξοδο της Πόλης και καλό είναι κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να μετακινηθεί προς τα εκεί να μη το κάνει.   Περισσότερη ενημέρωση σε λίγο...

***  Τεράστια προβλήματα δημιούργησε η καταιγίδα στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο)        
  
  \
Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν από τα ξημερώματα την πόλη της Καλαμάτας αλλά και ολόκληρο το νομό Μεσσηνίας. Τα φαινόμενα σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται να συνεχισθούν για όλη τη διάρκεια της ημέρας..
  Αρκετά είναι τα προβλήματα τα που έχουν δημιουργηθεί από το πρωί από την κακοκαιρία όπως διακοπές ρεύματος στην περιοχή της Καλαμάτας και πλημμυρισμένοι δρόμοικυρίως από βουλωμένα φρεάτια.
Τεράστιο πρόβληματα σε Θουρία και στη Νέα Είσοδο
Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν σε όλη την πόλη, ενδεικτικά στη Νέα Είσοδο  έχουν δημιουργηθεί ποτάμια νερού και τα αυτοκίνητα έχουν μπλοκαριστεί ενώ το ρέμα στη Θουρία έχει παρασύρει αυτοκίνητα και έχει πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην περιοχή . Δείτε περισσότερα ΕΔΩ  & ΕΔΩ   Video: 

 


*** Τροχαίο ατύχημα Φαρών & Πλάτωνος (φωτογραφίες)          
   
  
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι στη διασταύρωση της  Φαρών με την Πλάτωνος. Ένα  τζιπ Σουζούκι ανέβαινε την Οδό  Φαρών και είχε βγάλει φλας να στρίψει αριστερά , την ίδια ώρα αγροτικό 4χ4 πέρασε με μεγάλη ταχύτητα το στοπ της πλάτωνος με αποτέλεσμα τα 2 οχήματα να συγκρουστούν. Ευτυχώς από τη σύγκρουση είχαμε μόνο υλικές ζημιές.




***   «Ο καφές που περιμένει»…έφθασε και στην Καλαμάτα         
           Πώς θα σας φαινόταν αν πίνοντας τον καφέ σας, σας ζητούσε κάποιος ένα ευρώ για να πιει κι εκείνος; Θα του δίνατε το ευρώ αν γνωρίζατε πως δεν έχει χρήματα; Αν απαντήσετε ναι, τότε έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα, καθώς αποτελείτε κρίκο μιας πανανθρώπινης αλυσίδας, της αλληλοβοήθειας και της αλληλοϋποστήριξης, που εκφράζεται με την έννοια «ένας καφές σε περιμένει».
Αυτόματα, γίνεστε μέλος ενός παγκόσμιου κινήματος, καθώς η ιστορία του «καφέ που περιμένει» ξεκίνησε στα εργατικά καφέ της Νάπολης, στη Νότια Ιταλία, πριν από 100 χρόνια περίπου και έγινε γνωστή με το όνομα «caffe sospeso».
Μεταπολεμικά, η παράδοση του «καφέ σε αναμονή» αποδυναμώθηκε, για να ξαναεμφανιστεί στη Νάπολη πριν από δέκα χρόνια.
Πληροφορίες θέλουν δε τον πρόεδρο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας να πληρώνει δέκα καφέδες σε αναμονή μετά από κάθε νίκη της ομάδας του. Βουλγαρία, Αυστραλία, Ρωσία είναι οι χώρες που ακολούθησαν.
Τους τελευταίους μήνες η πρωτοβουλία εξαπλώνεται με πολύ γοργό ρυθμό σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου και πρόσφατα έφθασε στην Ελλάδα, με πολλά καταστήματα στην Αθήνα και άλλα στη Θεσσαλονίκη.
Εδώ και μερικές ημέρες, για την ακρίβεια από τις αρχές Νοεμβρίου, αποτελεί θεσμό και στο καφέ «στο κύμα» της Καλαμάτας.
  «Μου άρεσε η ιδέα»
Ευαισθητοποιημένος ο Ανδ. Ζαγάκος, είπε πως του άρεσε η ιδέα που είδε στο διαδίκτυο: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη χαρά που δίνει ένας καφές σε χώρο κοινωνικοποίησης, αφού στερούνται του 1 ή και των 2 ευρώ. Ίσως να μην είναι σε θέση να το κάνουν ούτε μία φορά την εβδομάδα. Κατά συνέπεια, μένουν σπίτι και περιθωριοποιούνται. Το κέρδος δεν είναι ο δωρεάν καφές, αλλά ότι τους δίνεται έτσι η δυνατότητα συναναστροφής, ανταλλαγής απόψεων και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει ο χώρος ενός καφενείου», λέει χαρακτηριστικά.
Κι αν το διάστημα εφαρμογής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι μικρό, έως την ημέρα που μιλήσαμε, υπήρχαν περισσότεροι από 22 καφέδες σε αναμονή, καρφιτσωμένοι σε έναν πίνακα.
Ο τρόπος είναι απλός, μας εξηγεί ο κ. Ζαγάκος. Ο πελάτης διαθέτει ένα ευρώ επιπλέον και το υπόλοιπο το πριμοδοτεί η επιχείρηση. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον οικονομικά ανήμπορο ή όποιον νιώθει την ανάγκη να σπάσει την απομόνωση του σπιτιού του και να έλθει σε επαφή με κόσμο, να προσέλθει και να ζητήσει τον καφέ που περιμένει, χωρίς άλλη προϋπόθεση.
«Ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, συνέχισε, είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, θέλουν να πιουν καφέ και δεν μπορούν, θα πρέπει να σταματήσουν να ντρέπονται», είπε χαρακτηριστικά.
Ενδεικτικό της συστολής που υπάρχει, ίσως και της άγνοιας για την πρωτοβουλία, είναι ότι δεν είχε προσέλθει κάποιος για να ζητήσει τον «καφέ που περιμένει».
Έτσι, προκειμένου να γίνει γνωστό όλο αυτό το εγχείρημα, θα τοποθετηθεί σχετικό ενημερωτικό υλικό σε σημεία που συχνάζουν άνθρωποι με ανάγκες, ενώ αν η πρωτοβουλία ιδωθεί από μια άλλη διάσταση, μπορεί να αποτελέσει έναν μπούσουλα αυτοοργάνωσης για κάτι μεγαλύτερο.
Καταλήγοντας, ευχήθηκε να ακολουθήσουν κι άλλοι την πρωτοβουλία, καθώς, όπως είπε, δεν αποτελεί αποκλειστικότητα, δηλώνοντας πρόθυμος να βοηθήσει όποιον χρειαστεί οτιδήποτε στην κατεύθυνση αυτή. Εξέφρασε δε την ελπίδα να επεκταθεί η προσπάθεια και σε άλλους τομείς.
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

****  H  ΑΠΟΣΤΑΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟ  ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΚΡΑ , η απόσταση από το  γελίο στο σοβαρό είναι  πολύ  μεγάλη .-
 
~** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :
*** Με Καλαντζή τεράστια νίκη στην Πάτρα η «Μαύρη Θύελλα» (βίντεο) -
Ήττα σοκ για το Μεσσηνιακό
 Λήξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της Παναχαϊκής με την Καλαμάτα να πανηγυρίζει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου Αχαϊας με 0-1 , χάρις στο γρήγορο γκολ στο 9ο μόλις λεπτό του Χρήστου Καλαντζή . Αυτή η νίκη φέρνει την τοπική μας ομάδα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και την κρατά ζωντανή στο όνειρο της ανόδου. Οι παίκτες της Καλαμάτας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν τη μεγάλη τους νίκη μαζί με τους περίπου 80 πιστούς οπαδούς της που την ακολούθησαν στην Πάτρα *Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Καλαμάτας με τους οπαδούς της στο τέλος του αγώνα! Ήττα σοκ για το Μεσσηνιακό μέσα στην Καλαμάτα από την ΑΕ Καραισκάκη με 0-1 με γκολ του Μπαλάφα στο 60ο λεπτό
Του Νίκου Μπαλόπουλου   Video: 

*** Tα  χθεσινά  αποτελέσματα  της  ΕΠΣΜεσσηνίας :
Α΄ ΤΟΠΙΚΗ Πύλος – Ομόνοια        3-2
Εθνικός Μ. – Τ. Άγρας           2-0
Ολυμπιακός Κ. – Πάμισος Μ. 0-0
ΑΟ Φαραί – Δώριο 1-0

  





Β΄  ΤΟΠΙΚΗ
Νέος Άρις – Αστέρας Μ. 2-0
Ασπρόχωμα – ΑΠΣ Άρις Κ. 7-0
Βαλύρα – Άμφεια 2-1
ΑΟ Πατίστα – Βλαχόπουλο 1-4
Κορώνη – Πανιώνιος 5-2
Χανδριναϊκός Καλλιθέα 2-1
Χώρα – ΑΕ Λογγάς 3-1

Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ

Κοπανάκι – Πανευαϊκός 2-0
Θύελλα Μερ. – Πλατύ 3-3 - 

Video  από  αγώνες :
ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ  4 - 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/DGL3ESOEWSQ ,
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2- 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/ZYmS9TLRvbc ,

***  https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-  

~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =2834  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1317   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1322  video.-
                                             ***   Σύνολο  :  5473  βίντεο ανηρτημένα .-
***
    ~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/07/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
 

~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/10/24-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  24  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/10/25-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  25  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/10/26-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  26 Οκτωβρίου  2013  . –
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/10/27-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  27  Οκτωβρίου  2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/10/28-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  28  Οκτωβρίου  2013 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/10/to-29-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης 29 Οκτωβρίου 2013 ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/10/30-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημνέρωσης  Τετάρτη  30  Οκτωβρίου  2013 .-
~***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :

~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/01-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  01 Νοεμβρίου  2013 , ΚΑΛΟ   ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!!μαζί με  την ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΜΑΣ !!!
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Σάββατο  02  Νοεμβρίου  2013 .
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή 03  Νοεμβρίου  2013  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/11/02-03-04-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 02, 03  και  04  Νοεμβρίου  2013  , ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/11/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  04  Νοεμβρίου  2013  .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 05 Νοεμβρίου  2013 .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  05  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/06-2013.html , Το αγιάζι  της    ενημέρωσης  Α και Ω  Τετάρτη  06  Νοεμβρίου  2013   ,  Οτι  μαθαίνουμε  σας  το  γράφουμε ... γράφοντας ...Αντιγράφοντας ! .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/11/07-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 08- Νοεμβρίου 2013.-
  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/11/09-2013.html  ,  Στο  Σαββατιάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 09  Νοεμβρίου  2013 .-
 ~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/11/11-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 .-
***                          Φωτογραφίες   από  μυστήριο  γάμου  , Σάββατο  09-11-2013 στον  Ι.Ναό  
                                                        Αναστάσεως  παραλία  Καλαμάτας
 Θερμές  Ευχαριστίες στο Παπα-Μιχάλη  Ε.  Μπούρα
για την συμμετοχή  του  στο  μυστήριο  γάμου
στον  Ι.Ν. Αναστάσεως στην παραλία  Καλαμάτας .. 
 
 * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.- .-
  ~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-          ** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-  
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-
 ~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html ,  Το αγιάζι   της   ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  ~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html ,   Όμορφα  και  ωραία  Νέα και  Άλλα  πολλά  Τρίτη  17  Σεπτεμβρίου  2013.- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: